Replica tag heuer horloges

Volgens de dagelijkse Zwitserse krant Le Matin moet de replica van de Zwitserse horloge-fabrikant Tag Heuer het imago van golfer Tiger Woods uit de Amerikaanse reclamecampagnes voor de nabije toekomst wegnemen. "We zullen doorgaan," had de woordvoerster van het bedrijf, Mariam Sylla, de Associated Press verteld. "Hij is de beste in zijn domein, we respecteren zijn prestaties in de sport." Ze voegde eraan toe dat het persoonlijke leven van Woods 'niet ons bedrijf' is.
Dit vertegenwoordigt een compleet gezicht over de replica horloges van de Zwitserse horlogemaker Tag Heuer die vorige week nog steeds zeiden dat het de associatie met Tiger Woods zal voortzetten ondanks de zeer openbare persoonlijke problemen van de golfer. De krant citeerde chief executive Jean-Christophe Babin omdat het bedrijf handelde naar aanleiding van de "recente gebeurtenissen" rond de sportman. "Dit maakt hen nu de derde sponsor om de onrustige sportman te laten vallen.

Voordat het schandaal brak, was het antwoord waarschijnlijk discipline, integriteit en compromisloze excellentie, alle positieve kenmerken waarmee Tag consumenten wilde associëren en representatief voor hun merk zou vinden. Nu is de realiteit heel anders. replica tag heuer Om eerlijk te zijn, kan ik niet echt zeggen dat dit verrassend is. Als u bekend bent met de reclamecampagne van Heuer, is de tagregel "waar bent u van gemaakt?" Een toepasselijke vraag echt en een die veel mensen nu waarschijnlijk van Woods vragen.

Het simpele feit is dat Tiger Woods tot op zekere hoogte zijn geloofwaardigheid heeft verloren en daarmee zijn kernwaarde als merkambassadeur. Persoonlijk kan ik niet begrijpen waar het allemaal om draait, want dit is een van mijn favoriete aanrakingen, niet omdat ik vooral van diamanten houd op een horloge, maar omdat ik denk dat dit echt een afspiegeling is van de speelstijl. Zoals de heer Babin verder vertelde aan de online krant: "We herkennen Tiger Woods als een geweldige sportman, replica horloges maar we moeten rekening houden met de gevoeligheid van sommige consumenten met betrekking tot recente gebeurtenissen."
Heb ik het fout? Laat me alsjeblieft weten wat je denkt in de comments hieronder want het is geweldig om wat discussie te krijgen over dit hot topic! De vraag is, hebben ze de juiste beslissing genomen? In mijn gedachten deden ze dat omdat hij het vertrouwen van niet alleen zijn eigen vrouw en familie heeft geschonden, maar ook dat van de miljoenen fans die naar hem opkijken en hem respecteren als een rolmodel. Vanaf dit punt denk ik dat als replica tag heuer Tiger Woods als ambassadeur zou behouden, in ieder geval in de nabije toekomst, ik anders (mogelijk minder) van het merk zal denken.
  • horloges replica
  • ralph lauren polo
  • horloges replica
  • horloges replica tag heuer